Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Cumali’yi bekleyenlere kötü haber! Kim belli değil ama kim olmadığı belli artık!

Çukur’da Cumali’yi bekleyenlere kötü haber! Kim belli değil ama kim olmadığı belli artık!

tarafından zk zk

Çukur'da Cumali'yi bekleyenlere kötü haber! Kim belli değil ama kim olmadığı belli artık! 7

Tehlikeli Karım nasıl bir dizi?

Tehlikeli Karım isimli dizinin oyuncu kadrosunu görenleri çok şaşırtan bu durum, Çukur’la ilgili beklentiyi de bitirmiş oldu! Şimdi en büyük merak konusu Cumali kim olacak ve ne zaman gelecek? Cumali’nin gelişi Çukur’u nasıl etkileyecek? Görünen o ki Çukur, dizinin jokeri olarak Cumali’yi kullanacak ve her şeyin arapsaçına döndüğü bir anda Cumali ortaya çıkacak!

Tehlikeli Karım dizisi de Show’un ağır toplarından biri olarak ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon Anne dizisiyle ekranda fırtına estiren Gonca Vuslateri, bu kez gerilim dozu yüksek bir başka dizi ile geliyor.

Çekimleri bir süre önce başlayan dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor.

Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizide ayrıca Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar da yer alıyor.

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı! Tehlikeli Karım’ın Mart ayında yayında olması bekleniyor.