Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Cumali’yi bekleyenlere kötü haber! Kim belli değil ama kim olmadığı belli artık!

Çukur’da Cumali’yi bekleyenlere kötü haber! Kim belli değil ama kim olmadığı belli artık!

tarafından zk zk

Çukur'da Cumali'yi bekleyenlere kötü haber! Kim belli değil ama kim olmadığı belli artık! 7

Uzun süredir üzerinde tartışılan Cumali konusu, geçtiğimiz günlerde bir başka yeni dizinin Show TV’de yayınlanacağı haberiyle birlikte başka bir boyut kazandı. Neydi peki Çukur’da Cumali ile ilgili tahminleri olanaksız çıkaran?

Tehlikeli Karım dizisinin kadrosu açıklandı, Cumali hayalleri suya düştü!

Show TV’nin yeni bir dizinin hazırlıkları içinde olduğu gündeme geldi. Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’in başrolünde oynayacağı Tehlikeli Karım isimli dizi, yakında Show’da olacak ama Çukur izleyicileri için de büyük bir sürpriz saklı içinde!

Peki neydi o sürpriz? Çukur’la bağlantısı ne?

Çukur’un ilk bölümlerinde Kahraman rolünde Mustafa Üstündağ’ı görmüştük. Üstündağ’ın daha ilk bölümlerde dizide vurularak ayrılmasını izleyici hiç kabullenemedi.

Bir şekilde Üstündağ gibi bir oyuncunun yeniden döneceği umudunu korudu. Kahraman olarak gelme ihtimali yoktu ama onun ikiz kardeşi Cumali olabileceği ile ilgili pek çok söylenti dolaştı ortalıkta. Ancak bir kaç gün önce Show’un yeni dizisi Tehlikeli Karım’ın oyuncu kadrosu açıklanınca durum ortaya çıktı!

Cumali, Mustafa Üstündağ değil! Ama kim o da belli değil! Show TV’nin Üstündağ’ı iki farklı dizide oynatamayacağı düşünülünce, Üstündağ’ı Çukur’da görmek isteyenler için hüsran yarattı bu haber!