Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Yamaç’ın üstü açık arabayla mahalle turu…

Çukur’da Yamaç’ın üstü açık arabayla mahalle turu…

tarafından zk zk
SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanmasına saatler kala yeni bir ön izleme yayınlandı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizinin yeni bölümünden çarpıcı bir sahne ön izlemede yer aldı.

İşte o anlar:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder.

Çukur'da Yamaç'ın üstü açık arabayla mahalle turu... 7

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, aşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır. Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği soluksuz beklenecek.