Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma!

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma!

tarafından zk zk
Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan ve Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ile Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları dizinin 27. bölümü 1 Mayıs günü ekrana gelecek.

Geçtiğimiz hafta Bahar’a Şirin’in iliğinin uymasıyla herkes çok mutlu olmuştu. Bahar önce şoka uğrasa da iliği almayı kabul etti, Şirin de çocuklar başlarına kalacak diye korkup ilik vermeyi kabul etti. Ancak dizinin finalinde Şirin’in kaçırılması, olayları başka bir noktaya getirdi.

Bu arada anne ve babasının öldürülmesiyle tehdit edilen Şirin’in, Sarp’ın yaşadığını söyleyemeyeceği anlaşılıyor ama ilik konusunda da kararını değiştirir mi diye büyük bir merakla yeni bölüm bekleniyor. Çünkü anne ve babasının boşanacağı haberi üzerine deliren ve bütün bunların Bahar’ın suçu olduğunu düşünen Şirin, kaçırılmasından sonra kararını hepten değiştirebilir. Bu nedenle, konu tam bir muammaya dönüşecek gibi duruyor!

Dizinin yeni bölümünde Ceyda’nın Peyami ile düğün heyecanı yaşanırken, bir yandan da Şirin cephesinde Sarp’la ilgili durumlar iyice karışacak.

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma! 12

İşte yeni bölüm özeti:

Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karışır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez ve korkmaya başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı belaya girer.

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma! 13

Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir. Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğu içindedir.

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma! 14

Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine Enver, Ceyda ve Yeliz büyük bir şokla karşılaşacaktır. Arif’in ise Bahar’a olan duyguları her geçen gün daha da artmaktadır…

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma! 15

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma! 16

Kadın dizisinde bu hafta düğün var ama ilik meselesi muamma! 17