Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza’nın ensesinde Menajerimi Ara var! Maria ile Mustafa ve Öğretmen’in durumu iyi değil!

Arıza’nın ensesinde Menajerimi Ara var! Maria ile Mustafa ve Öğretmen’in durumu iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan diziler arasında TRT1 ekranındaki Tövbeler Olsun isimli absürd komedi dizisini bir kenara koyar isek, reyting mücadelesi 4 yapım arasında sürüyor…Arıza tüm kategorilerde MasterChef Türkiye’nin ardından ikinci sırada yer almaya devam ediyor… Menajerimi Ara dizisinin nefesi ise Arıza’nın ensesinde…

Tüm kategorilerde 5’li reyting oranları tutturmaya devam eden Arıza, pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Ancak bu durum yakında değişir ise kimse şaşırmasın…Çünkü Menajerimi Ara dizisi gün değiştirince iyice açıldı.

Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan 10. bölümü AB ve ABC1 gruplarında Arıza’nın çok az gerisinde yer aldı… Total kategorisinde ise Arıza daha iyi durumda. Ancak Menajerimi Ara dizisinin küçük bir atak yapması ile birincilik el değiştirebilir. Menajerimi Ara totalde 4. oldu ama AB ve ABC1’de 3.sırada yer almayı başardı…

Arıza'nın ensesinde Menajerimi Ara var! Maria ile Mustafa ve Öğretmen'in durumu iyi değil! 9

Öğretmen dizisinde son iki bölüm kaldı. 3’lü reyting oranları ile eski havasını kaybeden dizinin final yapacak olmasına hayranları fena bozuldu. 36 bölüm beklenirken, 9 bölüm süreceği ortaya çıkan Öğretmen için Fox TV’nin planlama hatası ve dizinin içeriği ile ilgili bazı sıkıntılar sosyal medyada öne çıkartılmıştı. Öğretmen total kategorisinde 10. olurken, AB ve ABC1’de 6.sırada kendisine yer buldu.

Arıza'nın ensesinde Menajerimi Ara var! Maria ile Mustafa ve Öğretmen'in durumu iyi değil! 10

Maria ile Mustafa dizisi ise totalde 7. olurken, AB ve ABC1’de ise ilk 10 listesinde yer alamadı. atv’de ekrana gelen dizinin total grubunda 3..5 reytingin üzerinde seyretmesi yapımın ayakta kalmasını sağlıyor. Yoksa diğer iki kategoride çoktan havlu atmış durumda.

İşte 25 Ekim Pazar günü ilk 10 program listesi:

Arıza'nın ensesinde Menajerimi Ara var! Maria ile Mustafa ve Öğretmen'in durumu iyi değil! 11