Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka kırılan onca kalbi nasıl toparlayacak?

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka kırılan onca kalbi nasıl toparlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner’in ayrılığı hala kafalarda soru işaretleri barındırıyor. Vatanım Sensin dizisinde tanışan ikili sette başlayan aşklarını saklamış ve diziden ayrıldıktan sonra aşklarını duyurmuştu.

Ancak çift geçtiğimiz ay aniden ayrıldı. Sebep ise Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in bir kafede çekilen samimi pozuydu.

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kırılan onca kalbi nasıl toparlayacak? 10

Kubilay Aka, Miray Daner’i hala çok sevdiğini belirten bir veda mesajı da yayınladı. Miray Daner ise o günden bu yana sessizdi… Ta ki magazinde çıkan Hilal Altınbilek’e Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcısından özel hayat uyarısı gittiği haberlerine kadar…

Önceki gün bu haberler medyada yer aldıktan sonra Miray Daner, gülümseyen bir pozunu paylaşmış ve nispet yaptığı şeklinde değerlendirilmişti.

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kırılan onca kalbi nasıl toparlayacak? 11

Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek ilişkisinin ilerleyememesi de bazı iddialara göre Bir Zamanlar Çukurova dizisinin zarar görmesini engellemek için yapımcının koyduğu yasak ile açıklanıyor.

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kırılan onca kalbi nasıl toparlayacak? 12

Tüm bu magazinsel gelişmeler arasında Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka, Çukur dizisinden bir paylaşım yaptı. Ancak bu paylaşımda konu yine Miray Daner idi…

Daner’in hayranları oyuncuya eleştiriler yöneltmeye devam etti. Aka’nın takipçileri ise bu iddiaların ispatlanmadığına ve oyuncuya haksız yere baskı yapıldığını belirten yorumlanda bulundu.

Takipçilerinden bazıları Kubilay Aka’nın gözlerinden düştüğünü belirten yorumlarda da bulundu.

İşte Kubilay Aka’nın tartışma çıkartan o paylaşımı:

Hazır! <•••>

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kırılan onca kalbi nasıl toparlayacak? 13