Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez’in bugüne kadar aldığı en güzel iltifat!

Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez’in bugüne kadar aldığı en güzel iltifat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Efsun karakteri ile yer almaya başlayan Damla Sönmez, 2019-2020 sezonunda Show TV ekranında hayranlarıyla yeniden buluşmuştu.Koronavirüs salgını nedeniyle Çukur dizisinin çekimleri de durduruldu ve bir süredir de yapımın yeni bölümü yayınlanamıyor.

Damla Sönmez de birçok oyuncu gibi iptal olan setin ardından evine çekilerek kendisini karantinaya aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. Bugüne kadar aldığı en güzel iltifatı paylaşan oyuncu, binlerce beğeni topladı.

Sönmez, “Dayanamadım aynen yorumuyla birlikte paylaşıyorum. Hayatımda aldığım en muhteşem iltifat açık ara” diyerek bir hayranının şu sözünü paylaştı:

“Bana göre Türkiye’nin Eva Green’idir kendisi. Hayran bırakan, yaydığı aurası ile, oyunculuğu ile Damla Sönmez.”

Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'in bugüne kadar aldığı en güzel iltifat! 7

2004 yılından bu yana ekranlarda birbirinden farklı rollere hayat veren Damla Sönmez, Gece Gündüz dizisinde Pınar, Bir Aşk Hikayesi’nde Ceylan, Güllerin Savaşı’nda Gülru, Aşk ve Gurur’da Zeynep karakterleri ile akıllarda kalmıştı.

Çukur dizisindeki Efsun rolüyle de büyük beğeni toplayan oyuncu, ayrıca Netflix imzalı mini belgesel-dizi Rise of Empires Ottoman’da da Ana karakterine hayat vermişti.