Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma hayranları Ender’i de entrikalarını da çok özledi!

Yasak Elma hayranları Ender’i de entrikalarını da çok özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, koronavirüs nedeniyle kendisini evinde karantinaya aldığı bu dönemde sosyal medyada daha aktif paylaşımlar yapıyor. Geçtiğimiz gün canlı yayında şarkılar söyleyen oyuncu, hayranlarını mest etmişti.

Yasak Elma dizisindeki Ender karakteri ile 3 sezondur ekranda büyük hayranlık kazanan Şevval Sam, kötü bir karakteri canlandırmanın da kendisi için çok önemli olduğunu ifade etmişti.

Yasak Elma’nin setinde çalışmalar Mart ortasında durduruldu. Daha sonra da stoklar bitince yeni bölümler gelmez oldu. İşte imkanı olan herkesin evlerine çekildiği bu dönemde Yasak Elma dizisi de çok özleniyor. Şevval Sam’ın “Ender’in kulaklarını çınlatalım mı” diyerek set arkasından yaptığı bir paylaşıma birçok yorum geldi.

“Ender’i de entrikalarını da çok özledik” diye mesaj bırakan hayranlar, ayrıca Yıldız’ı da çok özlediklerini ifade ettiler.

Yasak Elma hayranları Ender'i de entrikalarını da çok özledi! 7

Yıldız-Ender ortaklığı ile dizinin bir anda yükselişe geçmesi de tesadüf değildi. Şevval Sam ve Eda Ece’nin başarılı performansları 3. sezonda dizinin hızlı bir yükseliş sergelemesine de vesile oldu.