Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez’in gözünü korkutan roller!

Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez’in gözünü korkutan roller!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran ünlü oyuncu Damla Sönmez, 2019-2020 sezonunda hayranlarını mutlu eden bir performansa imza attı. Çukur dizisi, 3. finali yaparak bir süre ara verdi. Geleceğe dönük planlar yapmayı sevmeyen Damla Sönmez, yaşadığı güne odaklanan birisi…

“Kalbimi çarptıran işlerde yer almayı seviyorum” diye konuşan ünlü oyuncu, katıldığı youtube sohbetinde önemli bilgiler verdi. Bir rolü kabul etmesi için en önemli duygu gözünün korkması… Çünkü oyuncu gözünü korkutan rolleri daha bir iştah ile yapmak istiyor.

Damla Sönmez, “Benim gözümü korkutan ve yapamayacağımı düşündüğüm karakterlere karşı daha büyük bir ilgi ve heyecan duyuyorum” açıklamasında bulundu.

Kariyerinin başlarında bir projeden diğerine geçen bir 9 yıllık dönem yaşayan Damla Sönmez, bunun kendisine büyük tecrübe kattığını ifade etti. Oyunculuğun ilk yıllarında tecrübe kazanabileceği her yapımda rol almayı seçen Damla Sönmez, böyle yaptığı için memnun.

Kendisini her açıdan geliştirmeye çalışan oyuncu, her işi tecrübe kazanma fırsatı olarak görüyor.

Damla Sönmez, “O yıllarda işin hem okulunda hem de mutfağında yer aldım. Bugünden geçmişe dönüp baktığımda iyi ki o mesaiyi harcamışım diyorum. O yıllarda kendimi keşfetmek çok önemliydi ve giriştiğim bu işler de bana büyük tecrübe kattı” diye konuştu.