Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid oyuncuları Bülent İnal ve Gürkan Uygun’dan büyük itiraz!

Payitaht Abdülhamid oyuncuları Bülent İnal ve Gürkan Uygun’dan büyük itiraz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent İnal, Cem Uçan ve Gürkan Uygun’dan rolden çıkamayanlara uyarı! Birçok dizi oyuncusu, yer aldığı diziyi ya da karakteri öne çıkarmak adına rolden çıkamadığını belirten ifadeler kullanıyor. Bazen bu bir tanıtım mantığı olarak, bazen gerçek bir durum olarak yansıtılıyor. Ancak profesyonel oyunculukta böyle bir durum yok. Payitaht Abdülhamid dizisinde Sultan Abdülhamid’i canlandıran Bülent İnal, setten çıkınca evde de padişahlık mı oynuyor?

Ya da Kurtlar Vadisi’nin Memati’si olarak ün yapan Gürkan Uygun, sokakta bu karakter gibi mi dolaşıyor? Rolden çıkamama durumuna tepki gösteren Payitaht Abdülhamid dizi oyuncuları, bu tür söylemlerde bulunan meslektaşlarını profesyonelliğe davet ediyor.

Bülent İnal, Payitaht Abdülhamid seti bittikten sonra, elbisesini üzerinden çıkartınca kendi kişiliğine geri dönüyor. Profesyonel oyuncuların karakterden çıkamama gibi bir durumunun olamayacağını ifade eden Bülent İnal, elbiseyi çıkartıktan sonra rolünde orada kaldığını anlattı.

Payitaht Abdülhamid oyuncuları Bülent İnal ve Gürkan Uygun'dan büyük itiraz! 9

Gürkan Uygun da benzer bir düşünceyi dile getirdi. Sokakta hala kendisini Memati olarak görenler olması da ünlü oyuncuyu bir hayli şaşırtıyor ve rahatsız ediyor.

Payitaht Abdülhamid’de Halil Halid karakterini canlandıran Gürkan Uygun, 9 yıl canlandırdığı Memati’den sonra birçok rolde yer aldı. Ancak hala bu karakter ile anılıyor. Kendisini sokakta Memati gibi görmeyi uman ama öyle göremeyenlerin de şaşırması Gürkan Uygun adına, sıkıntılı bir durum.

Payitaht Abdülhamid oyuncuları Bülent İnal ve Gürkan Uygun'dan büyük itiraz! 10

Payitat Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin Paşa karakterini canlandıran Cem Uçan da karakterden çıkamayan oyunculara uyarıda bulunan sözler söyledi.

Meslektaşlarından bazılarının rolden çıkamadıklarını söylemelerinden rahatsız olan Cem Uçan, bu tür sözlerin çok güzel gibi göründüğünü ama profesyonelce olmadığını söyledi.

Payitaht Abdülhamid oyuncuları Bülent İnal ve Gürkan Uygun'dan büyük itiraz! 11

Cem Uçan, oyuncunun karakteri sevebileceğini ama o karaktere bürünemeyeceğini de hatırlattı.

Cem Uçan, “Tabii ki oynadığı karakteri çok sevebilir insanlar. Bir aktör ya da aktris karaktere aşık olur. Onunla beraber yaşamayı çok sevebilir. Bu çok normal bence. ‘Kestik arkadaşlar’ denildikten sonra çok da sürdürmemek lazım” diyerek dikkat çekti.