Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un en janti adamı kim? Peki İstanbullu Gelin’in? Dizilerin en janti erkekleri bakın kimler?

Çukur’un en janti adamı kim? Peki İstanbullu Gelin’in? Dizilerin en janti erkekleri bakın kimler?

tarafından ker_def

Çukur'un en janti adamı kim? Peki İstanbullu Gelin'in? Dizilerin en janti erkekleri bakın kimler? 7

Serhan – Ufak Tefek Cinayetler

Star TV’nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in Serhan Aksak’ı da janti erkeklerden biri…

Gerek giyimiyle gerek davranışlarıyla herkesin göz bebeği olan Serhan, dürüstlüğüyle de çok konuşuluyor.

Merve ve Oya’nın arasında kalmasıyla nedeniyle zor günler geçiren Serhan, koşullar ne olursa olsun şıklığından da taviz vermedi hiç. Bu nedenle onu dizinin en janti erkeği olarak seçebiliriz.

Patron olmanın da verdiği bir titizlikle hareket eden Serhan, çalışkanlığı ve zekasıyla da herkesin imrendiği bir adam. Takım elbiselerinin içinde hayli karizmatik görünen Serhan, son dönemde kadınların kızdığı bazı tavırlar sergilese de anlaşılan o ki şıklığıyla dikkat çeken isimlerden olmaya devam edecek.

İş hayatındaki başarısıyla ve herkesin güvenini kazanmasıyla takdir edilen Serhan, Sarmaşık’ın aranan portfolyo yöneticisi… Aynı zamanda da dizinin en şık adamı!

Tabii bu seçimlerin hepsi bize ait. Ekranda yayınlanan onlarca dizi arasından ilk göze çarpanları konu aldık. Yeni sezon dizilerinden seçtiğimiz bu isimler dışında kimler gelip kimler geçti şıklıklarıyla çok konuşulan. Bakalım bizim janti seçtiklerimize ilerleyen dönemde başka hangi isimler eklenecek?

Şimdilik bizden bu kadar…