Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un en janti adamı kim? Peki İstanbullu Gelin’in? Dizilerin en janti erkekleri bakın kimler?

Çukur’un en janti adamı kim? Peki İstanbullu Gelin’in? Dizilerin en janti erkekleri bakın kimler?

tarafından ker_def

Çukur'un en janti adamı kim? Peki İstanbullu Gelin'in? Dizilerin en janti erkekleri bakın kimler? 7

Vartolu Saadettin- Çukur

Show TV’nin çok sevilen dizisi Çukur’un ilk başta kötü adamı olan ama tanıdıkça herkesin anlayıp sevmeye başladığı  çocuk ruhlu adamı Vartolu Saadettin…

Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in hayat verdiği Vartolu karakteri dizinin en tarz erkeği aslında.

Her ne kadar esas oğlan Yamaç ön planda gibi dursa da Vartolu Saadettin’in giyim tarzı çok dikkat çekiyor. Koşullar ne olursa olsun tarzından asla ödün vermeyen Vartolu, dizinin her daim takım elbise giyen tek karakteri…

Kaçarken de kovalarken de üzerinde hep yelekli takım elbisesi, jilet gibi ütülü ve bakımlı haliyle Çukur’un adamlarının yanında bambaşka bir tarzda kalmayı başarıyor.

Hikayesini öğrendikten sonra herkesin başka türlü baktığı Vartolu, artık ekran başındakilere de kendisini sevdirmeyi başardı. Ancak en büyük takdiri de şıklığıyla aldığını belirtmek gerekiyor. Şimdiden dizinin favori karakterleri arasında yer edindiği gibi, dizi bittikten sonra da çok konuşulacak bir karakter olmaya devam edecek gibi görünüyor.

İdris’in oğlu olmasının ortaya çıkmasıyla Çukur’da dengeleri değiştiren Vartolu, giyim konusunda oldukça başarılı…

Yamaç’ın kendisini kapattığı izbe yerde babası İdris’le ilk kez yüzleştikten sonra koşa koşa evine gelip en şık kıyafetlerini çıkarıp özenle giyinişi de geçtiğimiz bölümlerde dikkat çekmişti. İçinde nasıl fırtınalar koparsa kopsun Vartolu, tarzından ödün vermeyen haliyle övgüyü çoktan haketti bile.

Geldik bir başka yakışıklıya…

(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)