Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun’un Üç Kuruş’tan sonra yeni projesi belli oldu!

Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun’un Üç Kuruş’tan sonra yeni projesi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Doksanlar dizisinde yardımcı karakter olarak yaşayan Aytaç Uşun, 2014 yılında “Toz Ruhu” filminde oynadığı Ümit karakteri ile sinema dünyasına da adım attı.

Genç oyuncuyu asıl parlatan proje ise Show TV’de yayınlanan fenomen dizi Çukur oldu. Berber Muhittin’in oğlu olan Meke’yi canlandıran genç oyuncu Aytaç Uşun, dizinin “deli fişek” karakteriydi. Koçovalı Ailesi’ne babası gibi son derece sadık olan Meke, ekmeğinin peşinde, tok gözlü karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş, Çukur hayranları tarafından çok sevilmişti.

Çukur’un final yapmasıyla oyuncu benzer formattaki bir dizi olan Üç Kuruş’a geçti. Oyuncu şimdilerde ise yeni bir projede yer almaya hazırlanıyor.

Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun’un Üç Kuruş’tan sonra yeni projesi belli oldu! 8

2007 yılında Bodrum’da trafik kazası geçiren genç şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun hayatını anlatan sinema filmi için geçtiğimiz günlerde okuma provası yapıldı. Merakla beklenen film için hazırlıklar tamamlandı ve sete çıkılacak.

Başrollerde Barış Akarsu ve sevgilisini İsmail Ege Şaşmaz ile Aslı Bekiroğlu canlandırıyor. Diğer rollerde Barış Akarsu’nun yakın arkadaşını Şafak Pekdemir, annesini Ebru Nil Aydın, babasını Hüseyin Avni Danyal, dedesini Metin Coşkun, kız kardeşini Aslıhan Kapanşahin, yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ile Aytaç Uşun hayat verecek.

Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun’un Üç Kuruş’tan sonra yeni projesi belli oldu! 9

Yapımcılığına Özgür Tari’nin, yapımına Fikri Harika Prodüksiyon’un imza atacağı “Barış Akarsu Merhaba” filminin senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. Filmin önümüzdeki hafta ilk tanıtımının yayınlanması planlanıyor.