Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un yerine gelen Üç Kuruş dizisinin yayın günü resmi olarak duyuruldu!

Çukur’un yerine gelen Üç Kuruş dizisinin yayın günü resmi olarak duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan Üç Kuruş dizisi için yoğun bir hazırlık döneminin ardından çekimler başladı.

Dizinin ekibinde çok etkileyici oyuncular bir araya geldi. Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç ikilisini buluşturan dizinin oyuncu kadrosu da netleşti. Dizinin ilk fragmanı yayınlanırken özellikle sarı saçları ile Uraz Kaygılaroğlu çok dikkat çekti. Kartal isimli roman bir karaktere hayat verecek olan oyuncunun değişimi hayranlarını bile şaşırttı.

Ekin Koç ise geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisindeki başarısının ardından yeni sezonda çok farklı bir karakter ile ekrandaki yerini alacak. Efe isimli bir komisere hayat verecek olan Ekin Koç, hayranlarını yine çok etkileyecektir.

Çukur'un yerine gelen Üç Kuruş dizisinin yayın günü resmi olarak duyuruldu! 8

Efe ile Kartal karakterlerinin mahallede karşılaşmasını gösteren Üç Kuruş dizisinin ilk fragmanı atmosferin nasıl olacağı yönünde ilk bilgileri de vermiş oldu.

Dizinin oyuncu kadrosu için de titiz bir çalışma yapıldı. Ay Yapım imzalı olan projede Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay gibi önemli isimler yer alıyor.

Çukur'un yerine gelen Üç Kuruş dizisinin yayın günü resmi olarak duyuruldu! 9

Mafya lideri olan Kartal karakteri ile cesur bir komiserin bir cinayet vakası ile karşı karşıya gelmesi sonrasında yaşanacaklar Üç Kuruş dizisinin hikayesini oluşturuyor.

İçerde dizisinden sonra Ay Yapım, Çukur ile benzer bir hikayeyi sürdürmüştü. Şimdi de Çukur’un yerine Üç Kuruş dizisi geçecek.

4 sezon süren Çukur dizisinde olduğu gibi Show TV, Üç Kuruş dizisini de pazartesi akşamları yayınlayacağını duyurdu. Dizinin günü netleşti ama henüz yayın tarihi netleşmedi.