Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde büyük pişmanlığın izleri ortaya döküldü!

Çukur dizisinde büyük pişmanlığın izleri ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Show TV ekranında 4. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakteri dikkatleri çekiyor. Burak Dakak’ın canlandırdığı karakterin son dönemdeki pişmanlıkları ve bunun yansıması ise dizinin önemli detayları arasında bulunuyor.

İzleyiciler daha fazla sahne yazılmasını istediği Akın Koçovalı, dedesinin ölümünden dolayı büyük bir vicdan azabı içinde…. L’Officiel Hommes Türkiye dergisine açıklamalar yapan Burak Dakak, karakterin yaşadıklarını anlattı.

Dakak, “Akın’ın pişman olduğu dönemdeyiz. Şu anda pişmanlık hissettiği, yaptıklarından dolayı dedesinin ölümüne sebep olmasından dolayı büyük bir vicdan azabı içinde. Hayatında hep yanlış yollar izlemiş Akın. Ama bence sevmeyi ve nasıl şefkat gösterilebileceğini bilebilse ya da onu gerçekten yapabiliyor olsa çok güzel sevecek ve şefkat gösterecek bir insan olurdu belki de…”

Çukur dizisinde büyük pişmanlığın izleri ortaya döküldü! 7

Gerçek hayatta da Akın Koçovalı gibi zıt duyguları ayna anda hisseden kişilere kendisinin güvenmeyi tercih ettiğini belirten Burak Dakak, genel anlamda insanlara güvenen bir yapısının olduğuna değindi.

Oyuncu, “İnsanlara güvenirim ama, zıt duyguları aynı anda hisseden bir insana yani çok duygu durumu çok değişim halinde olan insanlara da kendim dikkat ederim. Biraz temkinli olmayı seçerim kendimi ve kendi duygusal durumumu da korumak adına. Bence biraz temkinli olmak olabilir bu sorununun cevabı. Güvenmek güvenmemek değil” şeklinde konuştu.