Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma reytinglerinde kaybedenler şokta, kazananlar Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo!

Cuma reytinglerinde kaybedenler şokta, kazananlar Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting rekabetinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 7 dizinin yarıştığı bu ortamda reyting elde etmek hiç de kolay değil. Ancak Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar, bu denklemde 15 sezondur var ve yine birincilik kürsüsünde oturmayı başardı.

Tüm kişiler kategorisinde 9’lu oranlara kadar çıkan Arka Sokaklar, Kırmızı Oda dizisinden bir hayli önde bitirdiği dün akşam, yine zirvedeydi. AB ve ABC1 gruplarında ise yeniden toparlanma sergileyen tv8 dizisi Kırmızı Oda birinciliklerine devam etti. Kırmızı Oda, tüm kişiler kategorisini ise 3. sırada tamamladı ve geçen haftaya göre 1 kademe daha düşmüş oldu.

Arka Sokaklar’da dikkat çeken detay ise tüm kişiler performansının harika olmasına rağmen AB grubunda bir hayli düşük reytinglere sahip olması. ABC1 grubu reytingleri ise gayet iyi durumda…

Ramo dizisi ise Show TV ekranında bir istikrar yakaladı ve buna da devam ediyor. Dizi tüm kişilerde oldukça iyi durumda ve günü de 5. sırada tamamladı. AB ve ABC1 gruplarında daha düşük reytingler alan dizi, yine de 3. ve 5.sıraları alarak yine gücünü sergiledi.

Cuma rekabetinde Fox TV’nin Son Yaz dizisindeki düşüş ise dikkat çekti. Özellikle AB grubunda bu hafta sert bir düşüş yaşayan dizinin bu kategoride 4’ün altına gelmesi de şaşırtıcıydı. Total ve ABC1 gruplarında 4’lü oranlardaki dizi, bu kategorilerde de izleyici kaybı yaşıyor ve bu durum ciddi bir sıkıntı olarak belirdi.

atv’de yayınlanan Akıncı dizisinin de reytingleri hiç iyi gitmiyor. Sadece ilk bölümde çok iyi reytingler alan fantastik kahramanlık hikayesi olan dizi, sadece tüm kişiler de 3’lü reytingler elde edebildi ve günü de 15. sırada tamamladı. AB ve ABC1’de 2’li oranlara düşen dizinin gidişatı alarm zilleri çalışıyor.

Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim ise kötü denilebilecek bir başlangıç yaptı. Aslında Star TV, bu sezon dizilerden yana çok şanssız. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin de etkisinin sadece 3’lü rakamlara tekabül etmesi, Seni Çok Bekledim’den büyük sonuçlar bekleyenleri de hayal kırıklığına uğrattı. Dizi totalde 16. sırada yer alabildi. AB’de 8’inci olarak ilk 10 arasına giren yapım, ABC1 grubunda ise 9. durumda bulunuyor.

TRT1 ekranında 5. sezonu devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinde de belirgin düşüş devam ediyor ve yapım 2’li oranlarda ilerliyor.

İşte 29 Ocak Cuma akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Cuma reytinglerinde kaybedenler şokta, kazananlar Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo! 8

Cuma reytinglerinde kaybedenler şokta, kazananlar Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo! 9