Ana sayfa Dizi Haberleri Dağ fare doğurdu, Seni Çok Bekledim’in reytingleri şoke etti!

Dağ fare doğurdu, Seni Çok Bekledim’in reytingleri şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle 29 Ocak Cuma akşamı ilk kez buluşan Seni Çok Bekledim isimli yeni dizinin reytingleri geldi… Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin büyük bir heyecanla beklenen dizisini beğenenler çoğunluktaydı ve sosyal medyada olumlu yorumlar, olumsuz yorumlardan çok daha fazla geldi.

Herkes de dizinin ilk bölüm reytinglerine odaklanmıştı. Çok iyi oranlar bekleniyordu ama beklentilerin tam tersi çıktı. Star TV’nin yeni dizisi tüm kategorilerde 3’lü reyting oranları ile açılış yaptı. Aslında bu çok daha iyi bir açılış değildi. Ortalama reytingler alan diziden çok daha iyisini bekleyenler yanıldı. Dizi totalde 16. sırada yer alabildi. AB’de 8’inci olarak ilk 10 arasına giren yapım, ABC1 grubunda ise 9. durumda bulunuyor.

Cuma günü birçok dizi ekranda ve izleyiciler adeta birçok parçaya bölünmüştü. Seni Çok Bekledim’in tüm bu denklem içinde iyi sonuçlarla yayın hayatına başlaması beklentisi yüksekti. Ancak dağ fare doğurdu deyimi tam da bu durumu anlatmaya yarıyor…

Star TV, Cuma akşamlarına Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisini koymak için Akrep dizisini ve sonrasında da Sol Yanım’ın günlerini değiştirdi.

Dağ fare doğurdu, Seni Çok Bekledim'in reytingleri şoke etti! 4

Ancak Akrep dizisi, genel anlamda Seni Çok Bekledim’den daha iyi reytingler alabilen bir yapımdı. Yani Seni Çok Bekledim, yerini aldığı Akrep kadar bile reytingler elde edemedi.

Akrep dizisi ise perşembe günü ekrana geldi ve ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Aynı durum çarşambaya alınan Sol Yanım’da da var.

Yani sonuç olarak, Star TV büyük bir hata yapmış gibi duruyor. Seni Çok Bekledim’i Cuma akşamına alma hevesi, hem Sol Yanım hem de Akrep dizilerinin de düşüş yaşamasına neden oldu.

Ayrıca Seni Çok Bekledim de iyi bir başlangıç yapamayarak bu kararın ne kadar hatalı olduğunu da ortaya koymuş oldu.