Ana sayfa Dizi Haberleri Daha gelir gelmez Doğduğun Ev Kaderindir’i karıştırdı! Zeynep’e söylediği söz kavgada söylenmez!

Daha gelir gelmez Doğduğun Ev Kaderindir’i karıştırdı! Zeynep’e söylediği söz kavgada söylenmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine üst üste ikinci transfer daha yapıldı… Hakan Salınmış’ın Barış ve Savaş’ın amcası rolünden sonra şimdi de ablaları Özlem olarak Ebru Cündübeyoğlu yeni bölüm itibariyle ekrandaki yerini alacak.

Son haftalarda iyi performanslar sergileyen, yüksek reytingler alarak yoluna sağlam adımlarla devam eden diziye gelen yeni kadın karakteri hikayeyi bambaşka bir noktaya taşıyacak gibi duruyor. Cündübeyoğlu’nun hayat verdiği, Özlem Tunahan Poyraz karakteri daha ilk anlardan itibaren Zeynep’e fena halde takıntılı…

Özlem’e Barış, Zeynep’i öyle bir anlatmış ki, adeta pırlanta gibi olduğunu söylemiş. Ancak Özlem öyle düşünmüyor. Birlikte ev bakmaya gittiği Zeynep’e daha ilk buluşmada notunu verdi. Özlem diyor ki, “Mevzu ev değil, şu öve öve bitiremediğiniz pırlanta, sahte çıktı.”

Daha gelir gelmez Doğduğun Ev Kaderindir'i karıştırdı! Zeynep'e söylediği söz kavgada söylenmez! 7

İşte bu sözlerle 29.bölüm fragmanında yer alan Cündübeyoğlu, anlaşılan Demet Özdemir ile birçok yakın sahnede yer alacak ve Zeynep ile Özlem arasında büyük gerilimler yaşanacak.

Barış, büyük heyecanla ablasına Zeynep’i tanıştırıyor ama anlaşılan Özlem, ikisinin aşkına ayak bağı olmaktan başka bir şey yapmayacak.

İşte 27 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin 29.bölümünden ilk fragman:

Özlem Tunahan Poyraz karakterini tanıyalım:

Barış ve Savaş’ın ablası olan Özlem, aile geleneği avukatlığı sürdüren hırslı bir kadındır. Özlem, uzaktan da olsa hep ailesini koruyup kollayan güçlü bir kadındır. Kardeşlerini çok sevse de kimi zaman onlara abladan çok idareci gibi yaklaşmaktadır.

Özlem, zamanla şirkete de gidip gelmeye başlayacak, yönetimsel konularda Zeynep ile didişecektir. Özlem, Alman Lisesi’nden mezundur, Master’ını Almanya’da yapmış, Alman disiplini almıştır ve ona kalırsa Barış ve Zeynep’in arasına Berlin Duvarı yeniden örülmelidir.