Ana sayfa Sosyal Medya Böyle giderse Doğduğun Ev Kaderindir topluca Kırmızı Oda’ya konuk olur!

Böyle giderse Doğduğun Ev Kaderindir topluca Kırmızı Oda’ya konuk olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -tv8 ekranlarında yayınlanan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden senaryolaştırılan iki dizi bulunuyor. Birisi Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir, diğeri ise Cuma akşamlarının beğenilen dizisi Kırmızı Oda… Her iki yapım da izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kırmızı Oda’nın bu sezon ilk başladığı dönemde Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i de doktor hanıma dertlerini anlatmak için diziye gelmiş ve böylelikle de kanalın iki dizisi arasında geçişkenlik oluşturulmuştu. Yakında yeniden benzer bir geçişkenlik yaşanır mı bilinmiyor, ancak Doduğun Ev Kaderindir izleyicilerine göre topluca yakında Kırmızı Oda’nın konuğu olabilirler.

Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterinin sevdiği adamların ablalarından çektikleri, büyük bir sınanma olarak ekran başındaki izleyicilere de yansıyor. Hayatında Mehdi varken, bir de Müjgan sorunu vardı. Şimdi ise hayatına Barış girmek için çabalıyor ve sefer de ablası Özlem işleri fazlasıyla karıştıracak.

Ebru Cündübeyoğlu’nun canlandırdığı Özlem karakteri 27 Ocak Çarşamba günü itibariyle dizide yerini alacak. Daha yayınlanan ilk fragman bile Zeynep ile Özlem arasında çok sıkıntılar yaşanacağını anlatmaya yetiyor.

Özlem adeta Barış ve Zeynep’in arasına duvar örmek için gelmiş gibi bir durumda… Barış’ın ablasını böyle beklemeyen birçok izleyici şaşkınlığını da sosyal medyadan belirtiyor.

İzleyicilerin sosyal medyada yazdıkları yorumlar da dikkat çekiyor. Bir izleyici diyor ki, “Görümcelerden ne çekten be Zeynep…”

Böyle giderse Doğduğun Ev Kaderindir topluca Kırmızı Oda'ya konuk olur! 7

“Müjgan bitti, Barış’ın ablası başladı. Topluca Kırmızı Oda’lık olacağız vallahi” diyen bir başka izleyici ise aynı kanaldaki Kırmızı Oda dizisine göndermede bulundu. Birçok izleyici de bu tür yorumlara hem sinir oluyor hem de gülme krizi geçiriyor.

Barış’ın ablasının gelişi ile birlikte olayların çok karışacak olmasından yakınan dizi hayranları, Zeynep karakterine de son dönemde kızmaya başladı. Mehdi’ye yardım etmesi nedeniyle dizi hayranlarının kızdıran Zeynep için bir izleyicinin şu kızgın sözleri de dikkat çekiyor: “Zeynep ne halin varsa gör, müstehak sana, artık sinirlenmeyeceğim. Sıktı artık senin vicdanın, suçluluk duygun.”

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesinde hareketli bir dönem geliyor. Dizide Mehdi konusu geri plana düşecek diye beklenirken, Zeynep’in onun avukatlığını üstlenmesi ile her şey farklılaştı… Barış ile Zeynep arasında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.