Ana sayfa Dizi İzle Masum 23 Temmuz Perşembe 123. bölümde Ahem büyük bir çıkmazdı

Masum 23 Temmuz Perşembe 123. bölümde Ahem büyük bir çıkmazdı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Masum 23 Temmuz Perşembe günü saat 16.10’da yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Ahem büyük bir çıkmaz içinde.. Masum’da bugün Kokila Ahem’in sosyal hayatı yüzünden işlerini ihmal ettiğini düşünür ve çok öfkelenir. Annesinin öfkesi yüzünden Gopi’den uzaklaşan Ahem çaresiz kalır. Gopi ise ondaki bu değişimi anlayamaz. Gopi neler olduğunu öğrenebilecek mi?

Ahem Gopi’yle birlikte kuyumcuya gider. Kokila Ahem’in mesai saati içinde Gopi’yle dışarı çıkmasından rahatsız olur. O sırada Ahem’in anlaşma yapmak istediği bir müşterisi eve gelir. Ahem’in yokluğunda müşteriye Cigar yardımcı olur.

Kokila bunu görünce sosyal hayatı yüzünden işini ihmal ettiğini söyleyerek Ahem’e çok kızar. Annesinin tepkisi karşısında şok olan Ahem ne diyeceğini bilemez. Morali bozulan Ahem odasına çekilir ve kendisini Gopi’den soyutlar. Ne olduğunu anlayamayan Gopi ise bu duruma çok bozulur. Gopi Ahem’in derdinin ne olduğunu öğrenebilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel