Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza’da ortaya çıktı, bir anda dikkatleri üzerine çekti!

Darısı Başımıza’da ortaya çıktı, bir anda dikkatleri üzerine çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin yeni yaz dizisi Darısı Başımıza’da Elif Doğan ile birlikte rol alan Ozan Dolunay, izleyenlerin büyük beğenisini topluyor.

Daha önce farklı dizilerde de rol almasına karşılık, genç oyuncu yeni dizisiyle dikkatleri çekmeyi başardı.

Dizide kendi ismiyle rol alan Ozan Dolunay, Elif Doğan ile birlikte başrolde yer alırken dizinin hikayesi de izleyiciden ilgi gördü.

Çekimlerine İzmir’de başlanan Darısı Başımıza, Öykü’nün (Elif Doğan) yolunun hiç tanımadığı Ozan’la (Ozan Dolunay) kesişmesi ve yabancı adamın, Öykü’ün yaşadığı en kötü günü mucizeye çevirişi anlatılıyor.

Dizinin kadrosunda Devrim Yakut, Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı da yer alıyor.

Darısı Başımıza'da ortaya çıktı, bir anda dikkatleri üzerine çekti! 7

DARISI BAŞIMIZA OZAN KİMDİR?

Katı, işkolik, hırslı bir iş adamı. Mesafeli, soğuk ama bir yandan da gizemli ve çekici biri… Yüksek duvarları var ve onları aşıp, gerçek Ozan’a ulaşmak neredeyse imkansız. Ancak Ozan’ın hayatı İzmir’de tanıştığı gizemli bir kızla kökünden değişiyor. Külkedisinin peşine takılan Ozan’ı hiç ummadığı bir sürpriz bekliyor.

Romantik komedi türündeki yaz dizisinde Ozan Dolunay dikkatleri çekince, kim olduğu daha büyük merak konusu olmaya başladı. Ozan Dolunay, aslında Mühendislik bölümünde okurken aynı zamanda da oyunculuk dersleri almaya başlayıp kariyerini oyunculuktan yana kullanan bir isim olmuş.

DARISI BAŞIMIZA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İşte Ozan Dolunay’la ilgili bilgiler…

1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School’dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi’nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.

Halen Craft Tiyatro’da sahnelenmekte olan Killology oyunuyla ilk kez sahneye çıkan Ozan Dolunay, Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri’nde “En iyi genç yetenek” dalında aday gösterilmiş, Üstün Akmen En İyi Genç Yetenek Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır. İlk kez 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar’da Barış karakteriyle kamera önüne geçen Ozan Dolunay, Oyunbozan (Rüzgar) ve Yüksek Sosyete (Mert) dizilerinden sonra ilk başrol deneyimiyle Lise Devriyesi’nde (Yiğit) rol almıştır.

Ozan Dolunay’ın Oynadığı Diziler

2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Barış)
2016 Oyunbozan (Rüzgar)
2016 Yüksek Sosyete (Mert)
2017 Lise Devriyesi (Yiğit)