Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisine ilgi büyük, beğenenler çok ama bir eksiklik hemen dikkat çekti!

Darmaduman dizisine ilgi büyük, beğenenler çok ama bir eksiklik hemen dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamları artık Darmaduman dizisinin yeni bölümlerini izleyeceksiniz. Mahkum dizisinin ikinci sezonda iyi sonuçlar almaması üzerine Darmaduman artık Perşembe akşamları Fox TV adına reyting rekabetine katıldı. İlk bölümün ardından ise sosyal medyada geniş bir izleyici grubu tarafından diziye onay verildiğini gözlemliyoruz.

Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi, son dönemin dikkat çeken dört genç oyuncusunu bir araya getirmek öyle kolay bir iş değil. Dört genç oyuncu da senaryoya inanarak diziye katıldı. Beverly Hills isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olan Darmaduman dizisi, ilk bölümüyle sosyal medyada çok sayıda olumlu yorum aldı.

Diziyi çok beğendiklerini ve gençlik enerjisi aşıladığını belirten binlerce paylaşım sosyal medyada büyük bir etkileşim ortamı oluşturdu. Sahnelerin çok güzel olduğunu, oyunculuk performanslarının beğenildiği yönünde birçok paylaşım ile birlikte Darmaduman dizisi çok geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı.

Darmaduman dizisine ilgi büyük, beğenenler çok ama bir eksiklik hemen dikkat çekti! 7

Dizinin hikaye noktasında ise bazı izleyicileri tatmin etmediğini, daha ilk bölüm yayınlanmış olması nedeniyle tam olarak ne anlatıldığını sorgulayan bir izleyici grubu da oluştu. Darmaduman dizisinin hikaye bütünlüğü noktasında kafası karışık olan izleyicilerdeki bu karışıklığı gidermek de artık ilerleyen haftalarda senaristlere düşüyor.

Dizi, kendini anlatma noktasında herkesi kapsayamadığı için şimdilik bu konunun eksik kaldığına değinmek gerekiyor. “Ne izledim hiçbir şey anlamadım” diye yorumlar yapan çok sayıda izleyici var ve birkaç hafta içinde bu izleyicilerin senaristler tarafından hikaye bütünlüğü noktasında beslenmesi şart gözüküyor.

Hafsanur Sancaktutan ile Aslıhan Malbora hayranları iki genç oyuncunun hem yeteneğine hem de güzelliklerine iltifatlarda bulundu.

Mert Yazıcıoğlu ve Aytaç Şaşmaz ise karakter yaratma noktasında gayet başarılı bir iş çıkarttı, izleyiciler de övgüleri ile bu duruma dikkat çekti. Darmaduman dizisinin ikinci bölümü gelecek hafta yayınlanacak ve senaryonun kendisini daha iyi anlatması ihtiyacının karşılanıp karşılanmadığı önemli olacak.