Ana sayfa Sosyal Medya Ne Yalı Çapkını ne Yargı ne Gecenin Ucunda’nın çiftleri! Ekranın en popüler 5 çifti bakın hangi dizilerden?

Ne Yalı Çapkını ne Yargı ne Gecenin Ucunda’nın çiftleri! Ekranın en popüler 5 çifti bakın hangi dizilerden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekim ayı ile birlikte ekranda adeta bir dizi bombardımanı yaşanıyor! Yaz sezonunda nispeten çok daha az dizinin yayınlanmasından sonra Eylül ayı ile birlikte onlarca dizi yayına girdi ve hala bazı dizilerin gelmekte olduğu da biliniyor

Ancak yaz döneminde başlayan iki dizi, sosyal medyada, pek çok ünlü ismi bir araya getiren, iddialı ve güçlü yapımların karşısında büyük bir başarı sergiliyor! Duy Beni ve Tozluyaka isimli bu iki gençlik dizisi, sosyal medya desteğini arkasına güçlü bir şekilde almış durumda.

Kardeşlerim dizisi ise atv’nin 3. sezonuyla da çok beğenilen bir dizisi. Bu üç dizi, son dönemde hem oyuncuları hem karakterleri ve çiftleri hem de dizi olarak sosyal medyadaki pek çok araştırmada tablonun ilk sıralarında yer alıyorlar.

Somera’nın yaptığı ve 19 – 26 Ekim tarihlerini kapsayan “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” kategorisinde aylardır ilk sırada Asiye ve Doruk çifti var! Kardeşlerim dizisinin iki oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın oynadıkları Asiye ve Doruk’a son haftada gelen ileti sayısı 1 milyon 886 bin 843’e ulaşmış durumda!

Yine Kardeşlerim dizisinin iki çifti Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer de yeni sezonda favori çiftler olarak sosyal medyada sıkça konuşuluyorlar. Onlar da uzun zamandır listenin 2. ve 3. sıralarını tutmuş durumda!

Ne Yalı Çapkını ne Yargı ne Gecenin Ucunda'nın çiftleri! Ekranın en popüler 5 çifti bakın hangi dizilerden? 7

Bir başka sevilen çift ise Star TV’nin Duy Ben dizisinin Ekim ve Kanat’ı… Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun hayat verdikleri Ekim ve Kanat çifti de aylardır 4. sırayı koruyorlar en popüler çiftler sıralamasında.

Yine bir gençlik dizisi olan Fox TV’nin Tozluyaka dizisinde Serra Pirinç ve Ahmet Haktan Zavlak’ın oynadıkları Zeyno ve Çağrı da listenin 5. sırasındaki yerini koruyor!

Eylül sezonu ile birlikte onlarca dizi yayına başladı. Pek çok ünlü ismi bir araya getiren yeni dizi çiftleri ortaya çıktı. Hepsi de popüler isimler, sevilen ve deneyimli oyunculardan oluşuyor. Yargı’nın Ceylin ve Ilgaz’ı Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Teşkilat’ın Zehra ve Ömer’i Murat Yıldırım ve Deniz Baysal, Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit’i Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi isimler, henüz bu listeye girebilmiş değil!

Genç oyuncuların, kendilerinden daha deneyimli ve büyük isimlere sosyal medyada büyük fark atıyor oldukları açık! Reytingleri yüksek bile olsa, dizilerin sosyal medyadaki konuşulma oranları farklı! Son dönemde genç kuşak oyuncular ve onların yer aldıkları diziler, sosyal medyada ağırlığını koruyor. Bakalım ilerleyen haftalarda bu listeye başka çiftler girebilecek mi? İzleyip göreceğiz…