Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman’ın afişi sosyal medyayı Darmaduman etti!..

Darmaduman’ın afişi sosyal medyayı Darmaduman etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin bir süredir hazırlıkları devam eden yeni dizisi Darmaduman tanıtımıyla çok ses getirmişti. Dizinin yayınlanan afişi de sosyal medyayı salladı.

ABD’de 10 yıl boyunca ortalığı kasıp kavuran Beverly Hills 90210 adlı dizi Türkiye’de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanmıştı. 1990-2000 yılları arasında tam 10 yıl süren, televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından birisi olma ünvanını da taşıyan dizinin şimdi yerli uyarlaması olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Darmaduman, yıldız oyuncu kadrosuyla da bir hayli ses getirdi.

Genç kuşağın birbirinden başarılı isimleri Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca deneyimli isimler Necip Memili, Nur Fettahoğlu ve Meral Çetinkaya’da yer alıyor.

Darmaduman'ın afişi sosyal medyayı Darmaduman etti!.. 7

Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisinin afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada çok güzel yorumlar aldı. Diziyi sabırsızlıkla bekleyen izleyici, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’yı şimdiden birbirine çok yakıştırdı.

Afişe, “Muhteşem dörtlü, “Bu dizi ortalığı kasıp kavuracak!”, “Çok güzel” ve “Harika” gibi yüzlerce yorum yapıldı. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı Ay Yapım imzalı dizi son dönemde giderek daha çok dikkatleri çeken gençlik dizilerine önemli bir alternatif olacak!

Öte yandan Darmaduman, ekranda en çok konuşulan Kardeşlerim dizisi ile birlikte, yaz döneminde başlayan ve sosyal medyada çok büyük bir destek gören Duy Beni ve Tozkoparan dizileri için de rakip olmaya aday!