Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi öyle dizilere rakip oldu ki işi şimdiden zor!

Tuzak dizisi öyle dizilere rakip oldu ki işi şimdiden zor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun süredir hazırlıkları devam eden tv8’in Tuzak dizisinin yayın tarihi belli oldu! Başrolünde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut’un yer aldıkları dizi, Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Aynı akşam yayınlanan güçlü diziler karşısındaki konumu ise şimdiden merak konusu!

Gelecek hafta 19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak Tuzak dizisinin. Kadrosu ile birlikte intikam üzerine kurulu hikayesiyle de dikkatleri çeken Tuzak’ın karşısında Kuruluş Osman gibi yayınlandığı akşamlar gün birincisi olan dişli bir rakip duruyor!

Aynı zamanda yeni sezonda başlayan üç yeni dizi ile de karşı karşıya gelecek Tuzak dizisi! Star TV’de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldıkları Gecenin Ucunda, Tuzak için en yakın rakip olarak duruyor.

Fox TV’nin Peri Masalı da ilk 10 tablosunda yer almayı başaran yeni diziler arasında. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolünde yer aldıkları dizi de kemik bir izleyici grubunu oluşturmuş durumda!

Tuzak dizisi öyle dizilere rakip oldu ki işi şimdiden zor! 8

Yine bir başka rakip de Kanal D’nin O Kız dizisi. Ortalama reytinglerle O Kız dizisi de ekranın yeni yapımlarından birisi olarak umut vadediyor. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrolünde yer aldığı dizi de Çarşamba akşamlarının yeni ve alternatif yapımlarından birisi.

Rıza Kocaoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Tuzak’ın en büyük avantajlarından birisi de Hercai’deki Miran karakteri ile yerli hayranların yanı sıra yurtdışında da hayran sayısını ciddi oranda arttırmış olan Akın Akınözü ismi. Oyuncunun daha sonra rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisi de reytingleri düşük olsa bile bir sezon boyunca yurtdışı satışlarının iyi gitmesi nedeniyle ekranda kalmıştı. Akınözü ismi, şimdiden yurtdışında da diziye ilgiyi arttırmış durumda.

Tuzak dizisi öyle dizilere rakip oldu ki işi şimdiden zor! 9

Hem aşk hem de bir intikam öyküsünün yer aldığı diziye imza atan isimlerden birisi de usta kalem Eylem Canpolat! Senaryoyu ekibi ile birlikte yazan Eylem Canpolat’ın güçlü kalemi ile hikayenin de etkileyici olması bekleniyor. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizi, gizemli ve heyecanlı bir hikaye olarak merakları cezbetmiş durumda!

İlk bölüm 19 Ekim Çarşamba akşamı ekranda olacak. İşte dizinin tanıtımı…