Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Samyeli, korona virüsün abartılmasından şikayet etti!

Defne Samyeli, korona virüsün abartılmasından şikayet etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cem Yılmaz ile ayrılığı ile uzun süredir magazin gündeminde yer alan Defne Samyeli, annesini doktora götürdü ve tedbir amaçlı bazı ilaçlar aldığını belirterek, korona virüsün kısa sürede geçmesi dileğinde bulundu.Gitmek istediği arkadaşlarının tiyatro gösterilerinin ve konserlerin ayrıca kendi işlerinin de iptal olmasını gündeme getiren Samyeli, “İnşallah bizim ülkemizi ve tüm dünyaya daha fazla zarar vermeden geçer” dedi.

Kendi konser programlarının da olduğunu ve beklemede bulunduğunu belirten oyuncu, bu süreçte tedbirli olmak gerektiğini vurguladı ve “Yaratılan panik havasının yine tedbirli olmamız gerektiğini ama biraz fazla olduğunu düşünüyorum.Bu ve benzer gündemleri daha önce gördük başka virüslerle de. Sanıyorum burada biraz gereğinde fazla endişeleniliyor” açıklamasını yaptı.

Bir müzikalde başrolde yer alması beklenen Defne Samyeli, “Sürpriz, yeni projelerle ilgili şimdilik konuşmuyorum” diye açıklamada bulundu.Ama zamanı geldiğinde bahsedeceğim. Çok beni heyecanlandıran harika yeni işler, yeni projeler var. Sevinçle onlara asılmış tam gaz gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Devlet mekanizmalarının çalıştığını ve korkusunun olmadığını ifade eden oyuncu, annesinin kendisi için önemli olduğunu ve gerekli önlemleri aldığını sözlerine ekledi.

Defne Samyeli’nin açıklamasını videoda bulabilirsiniz.