Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akalın’ı hüngür hüngür ağlatan mesajı bir dönem fena ayar verdiği ünlü kişi attı!

Demet Akalın’ı hüngür hüngür ağlatan mesajı bir dönem fena ayar verdiği ünlü kişi attı!

tarafından ker_def

Demet Akalın, 6 yıldan fazla süren evliliğini 2 dakikada Beykoz Adliyesi’nde bitirmesiyle konuşuluyor.

Okan Kurt’un maddi problemlerinin kızına da yansımaya başlamasını gerekçe göstererek ayrılık kararı alan Akalın’a hem tepki hem de destek var… Tepkiler cılız olsa bile, “Hani iyi gündü kötü günde birlikteydiniz” çıkışını Akalın’ın yanıtlaması gerekiyor.

Destek ise ünlüler camiasında birçok kişiden gitti. Akalın’ın hayranlarının da ona destek verdiği görüldü. Hatta Akalın ile kavgalı olduğu Gülben Ergen bile instagram mesajı ile desteğini gösterdi.

Demet Akalın’ı en çok ağlatan mesajı atan kişi ise Sıla…

Okan Kurt’la 6.5 yıllık evliliğini üç gün önce bitiren Demet Akalın, şarkıcı Sıla’dan gelen mesajla gözyaşlarını tutamadı.

Boşanma sonrası zor günler geçiren Demet Akalın’a yakın dostlarından destek mesajı yağıyor.

En etkileyici mesaj ise şarkıcı Sıla’dan geldi. Teve2’deki ‘2. Sayfa’nın iddiasına göre, Sıla attığı duygu yüklü mesajla Demet Akalın’ı ağlattı.

TEKTAŞINI ÇIKARMADI

Öte yandan 2012 yılında evlendiği Okan Kurt’tan tek celsede boşanan Demet Akalın Antalya’daki konserinde tektaş yüzüğünü çıkarmadı.

Akalın’ın parmağındaki yüzüğü eski eşi Okan Kurt hediye etmişti.

SILA’YA FENA LAF SÖYLEMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi 15 Temmuz sonrasında  Yenikapı’daki birlik mitingine gitmeyen Sıla’ya Demet Akalın fena yüklenmişti. Akalın, Beyaz TV’de yayınlanan programa katılarak şöyle demişti: “Yenikapı’ya gitmezsin ama halkın içine karışırsın.”