Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akalın’ın umursamaz tavrına Alişan’ın yanıtı çok ağır oldu!

Demet Akalın’ın umursamaz tavrına Alişan’ın yanıtı çok ağır oldu!

tarafından ker_def

Magazin dünyasında geçmişin bir büyük kavgasınının yeniden alevlendiğini görüyoruz. Demet Akalın ile Alişan, yıllardır küs… İkilinin barışacağı iddiası son açıklamalar ile yalan oldu. Hatta kavga daha da alevlendi.

Bir dönem oldukça yakın arkadaş olan Demet Akalın ile Alişan 2012 yılında kavga edip küsmüştü. Demet Akalın’ın teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında Alişan’a zeytin dalı uzatması sonrası eski dostların barıştıkları öne sürülmüştü. Alişan ise “Barışmak için zeytin dalı değil, arazisi yetmez o söylediği sözleri unutmaya. Kesinlikle barışma söz konusu değil. 6 sene önce niye kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum” dedi.

“KAYIP DEĞİL”

Bu açıklamanın ardından bir takipçisi, Demet Akalın’a, “Alişan’la barışmamana sevindim” şeklinde yorumda bulundu. Ünlü popçu, “Hayalim olsa barışmak gibi, ben uzatmamak için kestirip attım. O 5 canlı yayın ve gazeteye konuştu. Hala bıraktığım yerde bir arpa yol katetmemiş, kayıp değil” karşılığını verdi.

“İÇİNDEKİ PİSLİK, FESATLIK HİÇBİR ZAMAN BİTMEMİŞ”

Alişan, instagram hesabından “İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hâlâ bıraktığım yerdesin” mesajını yazdı.