Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan Kova burcuna ilginç tavsiye “Risk alın!”

Demet Baltacı’dan Kova burcuna ilginç tavsiye “Risk alın!”

tarafından sevda

Şubat’ta Kova burcunda yepyeni bir Ay’ın doğduğuna dikkat çeken Astrolog Demet Baltacı, “Kova Yeni Ay’ı gelecek ile ilgili tüm niyetlerimizle alakalı. Bütün burçlar için olumlu ve iyimser enerjiler artacak,  Yeni Ay özellikle grup çalışmaları, sosyal kavramlar ve her türlü yeni projelere işaret ediyor” dedi.

Peki kendi burcunda bir Yeni Ay doğan Kovalar bu durumdan nasıl etkilenecek, Demet Baltacı öncelikle tüm Kova burçlarının doğum günlerini kutlayarak, ” Sevgili Kovalar için çok özel,tüm  yıla yayılan bir etki söz konusu, hayat onlara yeni kapılar açabilir, sosyal çevreleri gelişiyor, katılacakları toplantı ve davetlerde yeni insanlarla tanışabilirler” dedi.

Demet Baltacı Kova burcuna şu önerilerde bulundu; “Kovalar çok sayıda teklif alacaksınız, bu teklifleri iyi değerlendirin,  cesaretiniz, zihinsel enerji ve  yaratıcılığınız da çok yüksek,  pozitif ve uzun vadeli düşünün, olaylara daha iyimser  bakın, gerekirse risk alabileceğiniz  bir dönemdesiniz çekinmeden risk almanızı tavsiye ederim” dedi.