Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, acı kaybını sosyal medyadan böyle duyurdu… Ünlü isimlerden taziyeler geliyor…

Demet Evgar, acı kaybını sosyal medyadan böyle duyurdu… Ünlü isimlerden taziyeler geliyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara son olarak Avlu dizisiyle gelen Demet Evgar, şu günlerde büyük bir acı yaşıyor. Evgar, çok sevdiği babaannesini kaybetti. Oyuncunun acısını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyan ünlü isimler ise taziye mesajlarını iletiyorlar.

Oyuncu, yeni sezonda Alevlerin Ardında isimli bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Netflix’in iddialı yapımı olan aynı isimli dizinin yerli versiyonunda oynayacak olan Evgar’a Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü de eşlik edecek. Kadın ağırlıklı bir yapım olan Alevlerin Ardında dizisine hazırlanan Demet Evgar’ın acı kaybı ise kendisini hayli sarstı.

 

Demet Evgar, acı kaybını sosyal medyadan böyle duyurdu... Ünlü isimlerden taziyeler geliyor... 8

Demet Evgar, instagram sayfasından anneannesi ile bir fotoğraflarını paylaştı ve 30 Ağustos gibi özel bir tarihte hayatını kaybeden babaannesi Sabahat Evgar için “Atatürk kızı” tanımını yapan oyuncu, cenazesinin kaldırılacağı yeri de sevenlerine şu sözlerle bildirdi.

Demet Evgar, acı kaybını sosyal medyadan böyle duyurdu... Ünlü isimlerden taziyeler geliyor... 9

Demet Evgar’ın paylaşımının ardından pek çok ünlü isim de yorumlarıyla hem baş sağlığı dilediler hem de teselli etmeye çalıştılar oyuncuyu.

Bu isimler arasında Ezgi Mola, Gülse Birsel, Hazal Kaya, Didem Soydan, Fırat Tanış, Tuba Büyüküstün, Selen Öztürk, Ayşegül Aldinç, Nilgün Belgün, Gülhan Tekin, Ayşecan Tatari, Tuba Ünsal, Arzum Ona, Ayşenil Şamlıoğlu, Suzan Kardeş, Çiçek Dilligil, Nursel Köse, Songül Öden, Emre Karayel de vardı…