Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, Avlu dizisinin ardından müthiş bir diziyle geliyor! Partneri belli oldu!

Demet Evgar, Avlu dizisinin ardından müthiş bir diziyle geliyor! Partneri belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Avlu dizisi, ilk bölümlerinde Türkiye’de bir anda ortalığı karıştırmıştı tabiri caizse! Dizi, bir kadınlar hapishanesinde geçiyordu ve çok sert şiddet sahneleri içeriyordu. Dizinin başrollerinde Ceren Moray ile birlikte yer alan Demet Evgar, oyunculuğuyla herkesi bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı.

Sert ve aksiyon dolu sahneleri, farklı hikayesiyle beğenilen bir dizi oldu ama pek çok dizi arasında reytingleri yükseltmeyi başaramayınca dizi kanaldan kaldırıldı. Daha sonra dizinin ısrarlı takipçileri Netflix’te yayınlanacağı haberiyle mutlu oldular ama ne olduysa proje devam edemedi.

Şu sıralar Ceren Moray, Öğretmen dizisinde rol alıyor. Diğer oyuncular da farklı dizilere dağıldı ama Demet Evgar uzun zamandır ekranlarda yoktu. Evgar’ın hayranlarını mutlu edecek yeni bir projeyle ilgili gelişmeler yaşanmakta.

Demet Evgar, Ay Yapım’ın Netflix için çekilen Alevlerin Ardında isimli diziyle izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir süredir yeni bir projede oynayacağı biliniyordu ancak partneri netleşmemişti. Dizinin oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Toprak Can Adıgüzel ile Sema Keçik’in de yer alacağı projede Demet Evgar’ın partneri de ortaya çıktı. Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Evgar’ın partneri Cem Bender olacak.

Demet Evgar, Avlu dizisinin ardından müthiş bir diziyle geliyor! Partneri belli oldu! 7

canlandıracak. Show TV’de ekrana gelecek dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturacak.

Cem Bender Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde de rol almıştı. Ekranlara ise son olarak Gülperi dizisiyle gelmişti. Evgar ve Bender’in hangi rollerde oynayacağı ise merak konusu.

Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…