Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tamer Karadağlı hakkındaki aşk iddiası doğru değil!

Tamer Karadağlı hakkındaki aşk iddiası doğru değil!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteri ile fenomen olan, Taş Fırın erkeği lakabı ile anılan Tamer Karadağlı, son günlerde magazin gündeminde yeni aşk iddiaları ile yer aldı.

Ancak durumun böyle olmadığı ortaya çıktı. Tamer Karadağlı’nın Didem Ceran ile aşk yaşadığı iddiaları sonrasında oyuncudan açıkalama geldi. Sosyal medya fenomeni Didem Ceran da bu durumu instagram hesabından yayınlayarak takipçilerine duyurdu.

Asılsız aşk haberlerine isyan eden Tamer Karadağlı, sevgililik gibi bir durumun olmadığını duyurdu. Kızı Zeyno ile birlikte Didem Ceran ile yemekte buluşan Tamer Karadağlı, bunun bir iş görüşmesi olduğunu ifade etti.

Tamer Karadağlı’nın konu ile ilgili açıklaması şöyle oldu: “Ben kızım Zeyno’nun da yanımda olduğu iş yemeğimde sosyal medya konusunda deneyimli olan Didem Ceran hanım ile bir araya geldik. Bunda bir sorun yok. Didem hanım çok kibar akıllı ve saygılı bir arkadaşımızdır. İşler ile ilgili konuştuk. Kendisi ile aramızda bir ‘sevgili’ olma durumumuz söz konusu değildir. Kesinlikle reddediyorum ve haberlerin asılsız olduğunun altını çiziyorum. Ayrıca gönül ilişkisine gireceğim bir hanım için de kızımın teyidini almam söz konusu değildir.”

Tamer Karadağlı hakkındaki aşk iddiası doğru değil! 7