Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir arazide, Hande Erçel evde beğenileri yine kaptılar!

Demet Özdemir arazide, Hande Erçel evde beğenileri yine kaptılar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin iki popüler, genç ve başarılı kadın oyuncusu Hande Erçel ve Demet Özdemir, hayran kitlelerini de gittikçe arttırmaktalar. Şu anda ikisi de bir dizide rol alıyor ve popülerlikleri adeta tavan yapmış durumda! Sosyal medyada yapılan kimi ölçümlerde de en çok ileti alan iki oyuncu olarak ilk sıraları paylaşıyorlar.

Sosyal medyada yaptıkları her yayın, paylaşım da dikkatle takip ediliyor hayranları tarafından. Öylesine çekip attıkları bir fotoğrafları bile binlerce kişi tarafından beğeni ve yorumlara boğuluyor.

Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği iki isim, günlük hayatlarıyla da setteki halleriyle de merak konusu. Ne yaptıkları, kiminle oldukları kadar ne giydikleri de merak ediliyor.

İki ismin son paylaşımlarına bakarak, aldıkları beğeniler de dikkat çekti…

İlk olarak Demet Özdemir’in paylaşımına bakalım. oyuncu, arazide gezmeye çıkmış ve ATM olarak bilinen aracın üzerinde bir poz veriyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini oynayan Demet Özdemir’in bu fotoğrafı yeni değil ama çok da eski değilmiş! tb etiketli fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz.

50 dakika içinde 202 binden fazla beğeni aldığı fotoğrafa binlerce de yorum yapılmış…

Oyuncunun instagram’da 11,6 milyon takipçisi var…

#tb ????

Demet Özdemir arazide, Hande Erçel evde beğenileri yine kaptılar! 8

24 Kasım doğumlu olan Hande Erçel de yüzü olduğu markadan gelen hediyeler karşısında mutluluktan uçan bir halde… Oyuncunun gelen paketleri yere dizip oturarak poz verdiği fotoğrafına 2 saat içinde gelen beğeni sayısı ise dudak uçuklattı!

Fotoğrafa iki saat içinde 1  milyon 227 binden fazla beğeni gelmiş. Instagram’da oyuncunun takipçi sayısı da rekora koşuyor! Tam 17, 2 milyon takipçisi var.

İşte Hande Erçel’in evde otururken milyonu geçen beğenilere boğulduğu o paylaşımı:

????
#nocturnefamily

Demet Özdemir arazide, Hande Erçel evde beğenileri yine kaptılar! 9