Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisi ile ekrana dönen Mert Fırat’tan değişime çağrı!

Kefaret dizisi ile ekrana dönen Mert Fırat’tan değişime çağrı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Mert Fırat, ekranlara son olarak Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile gelmişti. Uzun bir aranın ardından ise geçtiğimiz akşam Fox TV’de ilk bölümü yayınlanan Kefaret dizisi ile döndü. Bu kez bir polisi oynayan Mert Fırat, hayranlarını sevindirirken, aynı zamanda sosyal alanlardaki faaliyetlerine de bir yenisini ekledi.

Oyuncunun kurucuları arasında bulunduğu İhtiyaç Haritası isimli platform, yardıma, desteğe ihtiyacı olan pek çok kişi ile yardımseverleri buluşturmayı hedefliyor. Başarılı bir grafik çizen platform, kısa bir süre önce yaşadığımız İzmir depreminde de yaraları sarmak için çalışmıştı.

Mert Fırat da İhtiyaç Haritası ile birlikte, oyunculuk kimliği ile birlikte toplumsal, sosyal konularda ne kadar duyarlı biri olduğunu gösterirken, aynı zamanda da elini taşın altına koymaktan da çekinmediğini de ortaya koydu!

Mert Fırat, bu kez de dünyayı tehdit eden iklim değişikliği nedeniyle farkındalık yaratmaya yönelik bir kampanyanın savunucuları arasında yer almakta.

Instagram’da yaptığı paylaşım ile de dünyanın küresel ısınma nedeniyle yaşanacak olumsuzluklarına herkesin dikkatini çekerek, günlük yaşamı değiştirmeye yönelik adımlarla ilgili kampanyayı duyurdu.

“İklim biziz” ve “Değişeceğiz” etiketiyle yayınladığı paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

İklim eylemini desteklemek için sesimi yükseltiyorum. Küresel ısınmayı 1,5 derecede tutmalıyız! İklim değişikliğine uyum sağlamak için günlük yaşamlarımızı değiştirmeliyiz!

Sesinizi sesimize katın. Kendi videolarınızı çekerek 1,5 derece ile ilişkilendirin. Arkadaşlarınızı çembere ekleyin. Çünkü #İklimBiziz ve #Değişeceğiz

Kampanyayı izlemek ve parçası olmak için @undpturkiye ve @eudelegationturkey hesaplarını takip edin!