Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir aşk konusunda herkesin yüzüne gerçeği vurdu!

Demet Özdemir aşk konusunda herkesin yüzüne gerçeği vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizileriyle son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularının başında geliyor. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken oyuncu, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük bir ilgiyle ve sevgiyle takip ediliyor.

Aşk konusuna unuttuğumuz bir gerçeği herkesin yüzüne vuran oyuncu, tabularımızın yaşamımızı ne kadar derinden etkilediğini anlattı.Partneri İbrahim Çelikkol ile instagram canlı yayınında buluşan oyuncu, bilinç altımıza yerleşen fikirlerin aşkın saf ve doğal halini bulmamıza engel olduğunu düşünüyor.

Dizideki Mehdi ve Zeynep aşkının izleyicilere gerçek aşkı hatırlattığına, kendilerini sorgulattığına, geçmişte yaşananların ve verilen kararların ne denli hayatımızda önemli olduğuna yönelik düşüncesini paylaştı, Demet Özdemir…

Oyuncunun bu sözleri aslında son dönemde ‘eski aşklar yok’ diyenler için de önemli bir gerçeğin yüzlere vurulmasını anlatıyor..

Gerçek aşk noktasında Demet Özdemir’in şu sözlerine dikkat edelim: “Benim en büyük hissettiğim, bizim dizinin en büyük tılsımı bence unuttuğumuz şöyle bir şey var; bizim büyüdüğümüz bir sürü tabularımızın, geçmişimizin, bilinç altımızın yerleştiği beynimizin içinde, bir sürü verdiğimiz karar var aslında. Kendi kendimize istemeyerek rol model oluşturuyoruz.Hayal kuruyoruz, birine aşık olmak istiyoruz ama bunu geçmişimizdeki çocukluğumuz altında yatan temellerle ilerletiyoruz. Belki de aşk zannediyoruz. Bir sürü insanın yorumu da buydu. Aslında duygusal eksiklerimizi birbirimizde tamamlama durumu Zeynep ve Mehdi’nin…”