Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Vildan Atasever asla unutulmaması gereken bir gerçeği haykırdı!

Vildan Atasever asla unutulmaması gereken bir gerçeği haykırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Nazlı Bekiroğlu karakteri ile ilk kez dikkatleri çeken Vildan Atasever, sonrasında birçok farklı yapımda, birçok rolde yer aldı.Kadın İsterse, Yaralı Yürek, Bıçak Sırtı, Gece Sesleri, Osmanlı Tokadı, Muhteşem Yüzyıl Kösem,Klavye Delikanlıları ve Tek Yürek dizlerinde oyuncuyu farklı rollerde izledik. Sinemada da birçok filmde rol alan Vildan Atasever, son iki yıla Dilsiz, Bir Dilek Tut ve Malazgirt 1071 olmak üzere toplam 3 film sığdırdı.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ismin evlerinde kaldığı bu dönemde Vildan Atasever de neler yaptığını Habertürk gazetesine anlattı. En iyi halimizin birbirimizi desteklediğimiz zamanlar olduğu hatırlatmasını yapan oyuncu, “Biz bize yeteriz diyebildiğimiz paylaşmanın, sevginin ve merhametin yol gösterdiği” ifadesini kullandı.

Ne kadar süreceğini bilmediği bu süreçte nefes aldığımız her yeri güzelleştirmemiz gerektiğine değinen oyuncu, “İyiliği yaymanın ortak noktasındayız. Uğraşmadığın uğraşlarına dönmek, kendi yaptığın ekmeğin kokusunu duymak, okuduğuna dalıp gitmek,bir filmin hikâyesinde , mekânında kaybolmak, kendini keşfetmek, yazmak, düşünmek, meşguliyetlerimizin hakiki bir parçası olmak ve konuşarak sarılmak iyi gelir” diye konuştu.

Bugünlerin bizlere öğrettiklerini unutmamamız gerektiğine de değinen oyuncu, bizler için dışarıda çalışmak durumunda olan herkese de şükranlarını iletti.