Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, Bensu Soral ve Ahsen Eroğlu’nun yaydığı pozitif enerji!

Demet Özdemir, Bensu Soral ve Ahsen Eroğlu’nun yaydığı pozitif enerji!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Marie Claire dergisine verdiği pozların yanı sıra hayvan sevgisiyle son günlerde güzel bir enerji yayıyor… Bensu Soral, tatil halleriyle beğeni toplamıştı, ev tarzıyla şaşırtıyor… Menajerimi Ara’da başarılı çıkış yapan Ahsen Eroğlu’nun stili hayranlarını mest etti. İşte ünlü isimlerin instagram paylaşımlarından notlar…

Marie Claire dergisine verdiği pozlarla sosyal medyada son günlerde hayranlarını mest etmeye devam eden Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle yakında ekranda olacak. tv8’de yayınlanmakta olan dram projesindeki performansıyla da övülen oyuncu, instagram hesabından bu sefer de kedisiyle pozunu yayınladı. Sıklıkla hayvan sevgisini sergileyen oyuncu, takipçilerinden büyük takdir gördü.

Demet Özdemir, Bensu Soral ve Ahsen Eroğlu'nun yaydığı pozitif enerji! 9

Uzun süredir projelerde yer almamasına rağmen, sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden olan Bensu Soral, farklı tarzıyla yine dikkat çekti. Ev halini yansıtan oyuncu, yırtık eşofmanı ve cool haliyle beğenileri kazandı.

Mood:????

Demet Özdemir, Bensu Soral ve Ahsen Eroğlu'nun yaydığı pozitif enerji! 10

Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, bu yapım ile iyi bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu, doğal haliyle ve güzelliği ile sosyal medyada çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Ahsen Eroğlu’nun her paylaşımına da ilgi artarak sürüyor. İşte yeni stiliyle beğeni toplayan oyuncunun son paylaşımı:

Kim bilir ne duydum yine ????

Demet Özdemir, Bensu Soral ve Ahsen Eroğlu'nun yaydığı pozitif enerji! 11