Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler ağır ağır zayıflıyor ama fıttırmaya da az kaldı!

Eser Yenenler ağır ağır zayıflıyor ama fıttırmaya da az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, uzun yıllardır kilolu olarak bilinen isimler arasında… Hayranları da onu bu haliyle sevdi ve kabullendi. Ancak Eser Yenenler, kilolarından bir nebze kurtulmak adına önemli bir karar aldı. 9 haftadır da zayıflama konusunda büyük çaba sarf eden Eser Yenenler, kilo vermeyi başardı. Ancak bu o kadar da kolay olmuyor.

Eser Yenenler, daha önce de olduğu gibi haftalık durumunu yayınladığı video ile ortaya koydu. Ünlü oyuncu, 9.haftanın zayıflama sonuçlarını verirken, artık zorlanmaya başladığını da ifade etti.

Ünlü oyuncu, “”Bu hafta aşırı sinirli, gerginim. Durmadan spor yaptım. O kiloyu böyle kıracağım. Fıttırmaya başladım ufak ufak .9. haftada” diye konuştu. Aç olduğunu ifade eden oyuncu, sütlaç görünümlü gömlek üretilmesi için de çağrı yaptı.

Biraz kilo verince ergenliğinde yaşadığı ruh haline dönüş yaptığını söyleyen Eser Yenenler, videosunda birçok espri de yaptı. Youtube ve hayranları sayesinde kararından geri dönemediğini de itiraf eden oyuncu, sosyal medyada hakkında yapılan yorumları da okudu ve o anlar da bir hayli eğlenceli oldu.

9.hafta sonunda Eser Yenenler 120.1 kiloya düşmüştü. Bu hafta sadece 300 gram verdiği ortaya çıkan ünlü oyuncu, bu sonuç ile bir hayli üzüldü.

Eser Yenenler, 137.9 kilo olarak başladığı diyet macerasında 9 hafta sonunda 16.8 kilo verebildi.

İşte Eser Yenenler’in 9. hafta videosu…