Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisi ile reytingleri patlatan Afra Saraçoğlu’nun başarısının sırrı ortaya çıktı!

Yalı Çapkını dizisi ile reytingleri patlatan Afra Saraçoğlu’nun başarısının sırrı ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Afra Saraçoğlu uzun bir aradan sonra yeni sezonda Star TV’de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını adlı diziyle ekranlara dönüş yaptı. Güzel oyuncuya dizide başrolde genç oyuncu  Mert Ramazan Demir eşlik ediyor.

Cuma akşamları yayınlanan, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçti.

Afra Saraçoğlu, dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve yeni karakter yaratma sürecinde nelere dikkat ettiğini anlattı.

Yalı Çapkını dizisi ile reytingleri patlatan Afra Saraçoğlu'nun başarısının sırrı ortaya çıktı! 7

Instagram’da 4.5 milyon takipçisi olan oyuncu canlandırdığı karakterin büyüsünün bozulmaması için sosyal medyayı dikkatli kullandığını belirtti.

Güzel oyuncu bu konuda yaptığı açıklamada, “Özel hayatımı, yaşadığım kişisel deneyimleri sosyal medyada çok nadiren paylaşmaya özen gösteriyorum. Çünkü insanlar hayatımın içine ne kadar dahil olursa canlandırdığım karakterin büyüsünün bozulduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını’nda kendi rızası olmadan ailesinin kararıyla evlendirilen ‘Seyran karakterini başarıyla canlandıran Afra Saraçoğlu,  ‘Ferit’ karakterindeki partneri Mert Ramazan Demir ile kısa sürede sosyal medyanın favori çifti haline geldi. Hikayesiyle de ön plana çıkan Yalı Çapkını, yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmaya aday.