Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda yayına girer girmez sosyal medyayı salladı!..

Dünyayla Benim Aramda yayına girer girmez sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Türkiye yayınına Haziran ayında başlayan Disney Plus’ın Kaçış dizisinden sonra ikinci orjinal Türk dizisi olma özelliğin, taşıyan Dünyayla Benim Aramda adlı dizi 14 Eylül’de ilk 2 bölümüyle Disney Plus’ta yayına girdi.

Başrollerde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’i buluşturan dizinin tanıtımı izleyicide büyük bir merak uyandırmıştı.

Dizi yayınlanır yayınlanmaz, özellikle Demet Özdemir hayranları Dünyayla Benim Aramda’nın ilk iki bölümünü soluksuz izledi. Ünlü oyuncu, yayınladığı instagram paylaşımında hayranlarına; “Ve evet o gün geldi ! #DünyaylaBenimAramda bugün itibariyle @disneyplustr de  ve sizler iyi ki varsınız!” sözleriyle teşekkür etti.

Dünyayla Benim Aramda yayına girer girmez sosyal medyayı salladı!.. 7

Diziyi izleyip ilk iki bölümünü bitiren izleyici sosyal medyaya koştu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Demet Özdemir, canlandırdığı ‘İlkin’ karakteriyle izleyiciden tam not aldı.

Demet Özdemir’in oyunculuğuna, izleyici tarafından övgü dolu yorumlar yapıldı.

Dizinin hikayesi izleyicide merak uyandırmayı başardı. Her çarşamba yeni bölümü yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda’nın üçüncü bölümü şimdiden merakla bekleniyor. İzleyici, Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı ‘Sinem’ karakteri ile ‘İlkin’ arasında yaşanacak gelişmeleri merak ediyor.

Sevgilisini sınamak için bir başka kadını kullanmaya kalkan İlkin’in neler yaşayacağını hep birlikte izleyeceğiz ama sıradan görünen bir kadının (Sinem) bir anda seksi, baştan çıkarıcı birine dönüşme hikayesi ve sonrasında yaşanacaklar da ayrı bir heyecan konusu!

Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ‘İlkin’i oynarken Buğra Gülsoy sevgilisi ‘Tolga’yı, Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in iş arkadaşı ‘Sinem’i oynuyor. Metin Akdülger’in canlandırdığı karakter ise henüz ilk iki bölümde görünmedi. Oyuncunun bu üçlü arasında gecen entrika ve aşk dolu hikayedeki konumu da ayrı bir merak konusu!