Ana sayfa Sosyal Medya Ah Hazal Kaya! Gel de düşme oğluyla bu poza!

Ah Hazal Kaya! Gel de düşme oğluyla bu poza!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bugünlerde eşi Ali Atay ile birlikte yer aldığı bir reklamla gündeme geldi Hazal Kaya. Bir süredir reklamda oynayacakları söyleniyordu ve merakla beklenen o reklam yayınlandı. Ünlü çiftin yer aldığı reklam beğeni kazanırken, sosyal medyada ise Hazal Kaya’nın bir pozu herkesin içini ısıttı.

Bilindiği gibi Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru hamile olduğu öğrenilmişti Hazal Kaya’nın. Dizi final yaptıktan sonra oğlunu dünyaya getiren Hazal Kaya, uzun süre başka bir projede yer almadı. Ancak yaz aylarında hazırlıkları başlayan ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynadı.

Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Enis Arıkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen Hazal Kaya, bu süreçte yeniden setlere dönmenin de heyecanıyla pek çok pozunu paylaştı sosyal medyadan.

Geçtiğimiz günlerde filmin çekimleri tamamlandı. Hazal Kaya, şimdi oğlu Fikret Ali ile daha uzun ve doya doya vakit geçirmekte. Son yaptığı paylaşım ise görenlerin içini ısıtacak cinsten.

Oğlu kucağında uyuyakalan Hazal Kaya’nın mutluluğu, huzuru yüzünden okunuyor.

İşte o poz:

Ah Hazal Kaya! Gel de düşme oğluyla bu poza! 8

Ayrıca Hazal Kaya, yakın arkadaşları Songül Öden, Şükran Ovalı ve Damla Şenbark ile de bir araya geldi. Yakın dostların verdiği pozu aşağıda görebilirsiniz…

Ah Hazal Kaya! Gel de düşme oğluyla bu poza! 9