Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan ve gündemden düşmeyen genç oyuncuları arasında yer alıyor. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan oyuncu, daha sonra dram dizisinde oynamak istediğini söylemiş ve TV8’de geçtiğimiz sezon ortasında başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelmeye başlamıştı.

İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı dizide partneriyle de uyumlu bir ekran birlikteliği yakalayan oyuncu, dizinin reytinglerinin de iyi gitmesiyle birlikte mutlu bir süreç yaşıyor.

Kariyerinde önemli bir yer tutan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle birlikte, romantik komedi dizilerinin ardından dram dizisinde de oyunculuğuyla övgü topluyor.

Aynı zamanda sosyal medyada da etkin bir isim olan Demet Özdemir, hayranlarını mutlu eden paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu, set arkasında da sürekli paylaşımlar yapıyor ve takipçilerini de mest ediyor.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı 25

Demet Özdemir’in son yaptığı paylaşımları aşağıda görebilirsiniz. Sette oyuncu arkadaşları, ekipteki çalışanlarla da sık sık pozlar veriyor oyuncu.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı 26

Dizinin çekimlerinden bir başka fotoğrafıyla da büyük beğeni topladı. Üzerindeki kıyafeti ve tarzına övgü dolu yorumlar geldi hayranlarından…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı 27

Sosyal medyayı etkin kullanan Demet Özdemir, hayranlarını hiç boş bırakmıyor… Kimi zaman yorumsuz arka arkaya fotoğraflarıyla da sevenlerini, hayranlarını mest ediyor…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı 28

 

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden arka arkaya paylaştı 29