Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki sahneyi anlatırken çok duygulandı, neredeyse ağlayacaktı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki sahneyi anlatırken çok duygulandı, neredeyse ağlayacaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – tv8 ekranında özel bir yayın yapan Eser Yenenler Show’da Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ile senaryonun uyarlandığı Camdaki Kız romanının yazarı Gülseren Buğdaycıoğlu ve Acun Ilıcalı yer aldı.

Demet Özdemir, 1.bölümde en etkilendiği sahneyi de bu programda anlattı. Kendisinin de o sahne sırasında duygulandığını anlatan Özdemir, şöyle konuştu:

“1. bölüm çok vurucu bir bölümdü.Her sahnesi hemen hemen öyleydi. Zeynep’in annesi ile doğum gününde karşılaştığı bir sahne var.Gerçekten hiç konuşamıyorum sahnede. Arkamda diğer annem, gerçek annemin arkasından gidemiyorum.Oynarken zorlandım. Şimdi ağlayacağım çok duygulandım.”

İşte dizinin ilk bölümünde Demet Özdemir’i çok etkileyen o sahne:

Demet Özdemir, programa katılamayan partneri İbrahim Çelikkol ile de çok iyi uyum sağladıklarına değindi. Çelikkol’un aynı zamanda film projesi de olduğunu ve sette bulunduğunu belirten Demet Özdemir, partnerini de övdü.

Oyuncu, “Gerçekten müthiş birisi. Buradan söylemek isterim. Ekrana yansıyan onun sahiplenici babacan karakteri var. Onun hali hazırdaki enerjisi de o şekilde. Sette çok önemli nasıl birisi ile çalıştığın.Çok şanslıyım. Yeni bebeği oldu, bir sinema filmi de var yoğun çalışıyor” diye konuştu.