Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, düğünü konusundaki hatalı bilgiyi düzeltti!

Demet Özdemir, düğünü konusundaki hatalı bilgiyi düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir hem yeni dizisinin heyecanını yaşıyor hem de sevgilisi Oğuzhan Koç ile yaz aylarında yapacakları düğünün hazırlıklarına başladı… Yoğun bir dönem geçirecek olan ünlü oyuncunun ayrıca yaz aylarında Aşk Taktikleri filminin ikincisi için de kamera karşısına geçmesi bekleniyor.

Dünyayla Benim Aramda isimli yeni Disney Plus dizisi için sete çıkan oyuncu, sevgilisi ile de düğün hazırlıklarına başladı… Düğün ile ilgili 4 gün 4 gece süreceği konusunda basına yansıyan haberler ise doğru değil. Bu konudaki bilgiyi düzelten Demet Özdemir, şöyle konuştu:

“Onu düzelteyim, 4 gün diyorlar dediler. Ben de yok 4 gün olmaz, olursa ancak 2 gün olur, 1 günü de arkadaşlarımızla eğleniriz dedim. O yüzden 2 gün kesin değil. 4 güne karşı bir cevaptı..”

Demet Özdemir, düğünlerinin 2 gün sürebileceğini bunun mümkün olduğunu ama henüz karar vermediklerini ifade etti. Oyuncu, “Şimdi bir şey söyleyip onu yapamazsak da mahçup olmak istemiyoruz” ifadesini kullandı.

Temkinli olmayı tercih eden Demet Özdemir, yoğunluğun bitmesinden sonra düğün hakkında kararlar verebileceklerini anlattı. Oyuncu, şu aşamada bir şey söyler ise ileride bu olmaz ise tepki çekmekten korktuğunu da ifade etti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi düğün için hazırlık yapıyor ama bunları net olarak paylaşmayı istemiyor.

Basının da her şeyi yakından takip edeceğini belirten Demet Özdemir, düğün konusunda olabildiğince açık davranacaklarını ifade etmiş oldu.