Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın hazırlıkları süren Gri dizisi için başrol Timuçin Esen oldu!

Disney Plus’ın hazırlıkları süren Gri dizisi için başrol Timuçin Esen oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan, Karga Seven ve OJO Pictures imzalı Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterine hayat veren Timuçin Esen, projenin final yapmasından sonra bir süredir dinleniyordu.

Başarılı oyuncu en son Abdi İbrahim İlaç’ın vitamin ve mineral içeren takviye edici gıda ürünü Umkaimun’un yeni reklam yüzü olmuştu. Hekimoğlu dizinin devamı gibi olan Timuçin Esen’in yeni projesi kısa sürede ekranların sevilen reklamları arasında yerini aldı.

Timuçin Esen’in esenin yeni projesi ise 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacağı duyurulan, Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve dizi-sinema sektöründe büyük bir heyecan yaratan yeni
Disney Plus’ın hazırlıkları süren Gri dizisi oldu.

Disney Plus’ın hazırlıkları süren Gri dizisi için başrol Timuçin Esen oldu! 7

Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin Kenan karakteri için ilk olarak Kenan İmirzalıoğlu’nun adı geçiyordu. Ancak Atv’de 2011 yılından bu yana “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programını sunan ünlü oyuncuyla sadece görüşüldüğü, anlaşma noktasına gelinemediği ortaya çıkmıştı.

Yakında okuma provası yapılacak olan dizide başarılı oyuncu Alican Yücesoy da rol alacak. Timuçin Esen’in Kenan karakterini canlandıracağı dizide Alican Yücesoy ise Bora karakteriyle izleyici karşısına geçecek.