Ana sayfa Sosyal Medya Süper anneler Pelin Karahan ve Pelin Akil aynı sahnede buluştu!..

Süper anneler Pelin Karahan ve Pelin Akil aynı sahnede buluştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi güçlü bir kadroyla çok yakında yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

Asuman Dabak, Burak Sevinç, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi çok sevilen ünlü oyuncuların yer aldığı muhteşem kadro  “Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik” Başlığıyla, 20 Eylül’de Maxımum Unıq Açıkhava’da sahnede olacak.

Pelin Akil ve Pelin Karahan gösterinin provalarından yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla heyecanı arttırıyorlar. İkisi de ekranların aranılan yüzü olan güzel oyuncular dans provasından yayınladıkları fotoğrafa ‘Süper Mom’ notunu düştüler.

Süper anneler Pelin Karahan ve Pelin Akil aynı sahnede buluştu!.. 8

Proje kapsamında şan ve dans dersleri alan oyuncular son derece heyecanlılar. Yönetmenliğini yine Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen’in yaptığı projenin onur konuğu ise, Semiramis Pekkan.

Kariyerinin zirvesinde sahneleri bırakma kararı alarak müzik dünyasında adeta efsaneleşen ünlü isim Semiramis Pekkan, Haldun Dormen’in ricasını kırmayarak yıllar sonra ilk defa 20 Eylül akşamı onur konuğu olarak sahneye çıkacak.

Süper anneler Pelin Karahan ve Pelin Akil aynı sahnede buluştu!.. 9

Öte yandan Alem Dergisi projenin kadın yıldızlarını kapağına taşıdı. Ünlü oyuncu Canan Ergüder’de harika bir ekiple böyle bir projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Dergide projeyle ilgili şu ifadelere yer verildi; “Gözlerinin içi ışıldayan altı ünlü kadın ve altı farklı hikaye hayal edin! 20 Eylül akşamı Haldun Dormen yönetmenliğinde “Senfonik Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” projesi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylar süren heyecanın perde arkasında ise bakın neler oluyor?”