Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Erkenci Kuş’tan sonra yeni diziyle geliyor!

Demet Özdemir, Erkenci Kuş’tan sonra yeni diziyle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- Erkenci Kuş dizisinde oynadığı Sanem karakterinin ardından yeni sezonda ekrana dönmesi heyecanla beklenen Demet Özdemir’den gelen haber hayranlarını sevindirecek.

Özdemir, Erkenci Kuş dizisi biter bitmez tatile çıkmıştı. Malum ünlü oyuncu, geçtiğimiz yaz başlayan Erkenci Kuş dizisi nedeniyle tatil yapamamıştı.

Dizi, sezon boyunca devam etmiş ve Ağustos ayında da final yapmıştı. Demet Özdemir de Erkenci Kuş biter bitmez tatile koştu.

Başarılı oyuncu, No:309 dizisinin ardından Erkenci Kuş ile birlikte hayran kitlesini iyice büyütünce, yapımcılar da peşinde koşmaya başladı.

Erkenci Kuş dizisi biter bitmez Demet Özdemir’in hangi proje ile ekrana geleceği de merak konusuydu.

Demet Özdemir, Erkenci Kuş'tan sonra yeni diziyle geliyor! 7

Erkenci Kuş devam ederken, oyuncusunu kaptırmak istemeyen dizinin yapım firması Gold Film’in Demet Özdemir ile uzun süreli bir anlaşma yaptığı kulislerde dolaşmıştı.

Ünlü oyuncu, dizi biter bitmez Bodrum’a gitmiş ve tatil fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını yine mutlu etmişti.

Görünen o ki Demet Özdemir, ekrana fazla ara vermeden dönecek. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde “Erkenci Kuş bitti, bir süre daha dinlenmek istiyorum, yeni proje kısmet” ser verip sır vermese de ismi bazı projelerle anılmaya başlandı bile!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşımda da yine Demet Özdemir’in Evim isimli diziyle anıldığı iddiası dile getirildi.

Dizinin yönetmenliğine Çağrı Bayrak’ın getirilmesi de Demet Özdemir’in, Evim dizisinde oynama ihtimalini kuvvetlendiriyor!

Malum, Çağrı Bayrak, Erkenci Kuş dizisinin yönetmeniydi!