Ana sayfa Sosyal Medya Metin Akdülger, Dünyayla Benim Aramda’nın kilit ismi oldu!

Metin Akdülger, Dünyayla Benim Aramda’nın kilit ismi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Eylül’de Disney Plus’ta izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda 8 bölümlük bir proje ve Nisan ayında başlayan çekimlerden bu yana da gündemden düşmedi. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi önemli isimler bu dizi için bir araya geldi.

Çok heyecanlı ve yoğun geçen çekimlerin ardından diziyi heyecanla bekleyenler ilk iki bölümü izleme fırsatını elde etti. Ancak dizinin her bölümünde yeni sürprizler olacağını söyleyen Buğra Gülsoy, tamamı bittikten sonra herkesin daha da çok şaşıracağını belirtiyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin hikayesine biraz geç girecek olsa da kilit rolü üstlenen kişi ise Metin Akdülger oldu. Kenan isimli karakteri canlandıran Kenan, İlkin’in hayatına tesadüfen girecek ve o zamana kadar ilişkilerde yaşananları, iyileştirme gücüyle başka bir yöne doğru kaydıracak.

Metin Akdülger, Dünyayla Benim Aramda'nın kilit ismi oldu! 7

Metin Akdülger, karakterin bu noktada önemini şu sözlerle ifade etti: “Heyecanlıyım. Ben biraz sonra dahil oluyorum proje ama daha çok işin heyecanı için heyecanlıyım. Nasıl bir sonuç çıktığı için heyecanlıyım. Kenan biraz parçalı bulutlu bir karakter. Biraz sırları olan birisi ve hayatını kendi sırları üzerinden insanları iyileştirmeye adamış birisi.”

Metin Akdülger’in canlandırdığı Kenan karakteri hikayeye dahil olduğu zaman İlkin, Tolga ve Sinem arasındaki ilişkiye nasıl bir etki yapacağı merak ediliyor. Oyuncu, bu konuda şu sözlerle kilit bir rolde olduğunu belirtti: “Hikayenin içerisindeki başat karakterlerin kendini keşfetme yolculuğunda bir katalizör diyebilirim Kenan için.”