Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranları sosyal medyada atağa kalktı!

Demet Özdemir hayranları sosyal medyada atağa kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizinin 2. yeni bölümü 15 Ocak Çarşamba yani bu akşam saat 20.00’de tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Demet Özdemir hayranları sosyal medyadan yaptıkları atakla dizinin tanıtımı için büyük çaba harcıyor. Doğduğun Ev Kaderindir için 2. bölüm çok önemli. Zira alacağı reyting sonraki bölümler için de belirleyici olacak. Bu nedenle de hem tv8 hem Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol hem de hayranlar sosyal medya üzerinden büyük bir tanıtım kampanyası yürütüyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanını instagram hesabından yayınlayan Demet Özdemir’e büyük ilgi ve sevgi vardı.

“Bütün duyguları iliklerimize kadar hissediyoruz sayende, iyi ki varsın” notuyla oyuncuya övgülerde bulunan hayranlar, heyecanla 2. bölümü beklediklerini ifade etmekte.

Geçtiğimiz gün tv8’de Eser Yenenler Show özel bölüm yayınlanmış ve bu programda Acun Ilıcalı,Demet Özdemir ve Gülseren Buğdaycıoğlu ekran karşısına geçmişti. Bu program da büyük yankı buldu ve diziye destek anlamında tv8’in kararlılığını sergilemesini sağladı.