Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarını üzen gelişme!

Demet Özdemir hayranlarını üzen gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimlerine ara verilmesi nedeniyle koronavirüs salgınından evinden çıkmayarak korunmaya çaba harcıyor.

Zaman zaman instagram hesabından evinden paylaşımlar yapan ve moralinin yerinde olduğunu da gösteren oyuncu, sosyal medyadan verdiği mesajlarla takipçilerinin evlerinde kalarak kendilerini korumaları gerektiği yönünde mesajlar veriyor.

Demet Özdemir hayranlarını üzen gelişme! 8

Dışarıya çıkan, bu dönemi bir tatil fırsatı gibi görenlere de tepkisini twitter’dan dile getiren oyuncu, bu kişileri de bencillikle suçlamıştı. Büyüküstün cephesinde bir gelişme daha var. Hayranlarının merak ve heyecanla bekledikleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Demet Özdemir hayranlarını üzen gelişme! 9

Dizinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni bilinmiyor. Ancak bazı kanallar yeterli reklam geliri elde edemedikleri bu günlerde dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama taktiği izlemekte.

Doğduğun Ev Kaderindir için nasıl bir gerekçe var bilinmiyor ama 25 Mart Çarşamba günü yeni bölümün yayınlanmayacağı, yerine Survivor yarışmasının tv8 ekranında yer alacağı yayın akışına yansıdı. Demet Özdemir hayranları da bu duruma bir hayli üzüldü.